r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Business Forum Nederland-Vietnam, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 10 juli 2017 13:00 - 18:00
plaats Den Haag
locatie World Forum Churchillplein 10 Toon locatie
aanwezigen L.F. (Lodewijk) Asscher, M.R.P.M. (Maarten) Camps e.a.
organisatie MKB-Nederland (MKB)

Datum:

Maandag 10 Juli 2017

Tijd:

13.00 - 18.00 uut

Locatie:

World Forum

Churchillplein 10, Den Haag

Doelgroep:

mkb-ondernemers

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) organiseert op 10 juli ter gelegenheid van het bezoek van de Vietnamese premier Phuc aan Nederland het Nederlands-Vietnamees Businessforum. Premier Phuc zal het Forum zelf openen en onze voorzitter Michaël van Straalen zit het voor. 

Vietnamese bedrijvendelegatie

Op 10 en 11 juli brengt premier Phuc een bezoek aan Nederland, vergezeld door een uitgebreide bedrijvendelegatie. Een unieke gelegenheid om kansen in Vietnam te verkennen, netwerken uit te breiden en nieuwe kennis op te doen over de Vietnamese markt.

In Vietnam volgen de ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Steeds meer Nederlandse ondernemers ontdekken het land en de wederzijdse handel stijgt aanzienlijk. Met ruim 6 procent groei en 94 miljoen inwoners liggen er in Vietnam dan ook zeker kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Het forum is vooral interessant voor ondernemers die actief zijn op het gebied van water, klimaat, landbouw, voedselzekerheid, stedelijke ontwikkeling, scheepsbouw, energie of logistiek.

Doe je zaken in Vietnam of Azië? Meld je dan nu aan! Het Forum biedt je een unieke gelegenheid kansen te verkennen, je netwerk uit te breiden en nieuwe kennis op te doen over de Vietnamese markt.

Op de website van RVO.nl meer informatie. Deelname is kosteloos, per bedrijf maximaal 2 personen. Aanmelden kan tot 2 juli, of tot het maximaal aantal deelnemers (300) is bereikt.

Programma

13.00 uur: Ontvangst en registratie

14.00 uur: Inhoudelijke programma:

  • Welkom door Michaël van Straalen, voorzitter MKB-Nederland
  • Opening door Maarten Camps, secretaris-generaal van het ministerie van Economische Zaken
  • Keynote speech door minister-president Phuc
  • Ondertekening samenwerkingsovereenkomsten bedrijven
  • Q&A met minister-president Phuc en voorzitter van de Vietnamse Chamber of Commerce and Industry (VCCI), Vu Tien Loc
  • Presentatie handels- en investeringsmogelijkheden in Vietnam door de (vice)minister van Handel en Industrie of de minister van Planning en Investeringen
  • Afsluiting door Vu Tien Loc, voorzitter van de VCCI
  • Q&A met panel

16.00 uur: Netwerkreceptie met collectieve matchmaking


Inhoud

1.

MKB-Nederland (MKB)

Deze vereniging is de grootste belangenbehartiger van kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland. Bij Koninklijke Vereniging MKB-Nederland zijn ruim 150.000 bedrijven en instellingen aangesloten, via 135 branche-organisaties, 250 regionale ondernemingsverenigingen en duizenden rechtstreeks aangesloten ondernemers. De vereniging probeert door middel van lobbyen invloed uit te oefenen op regionale, nationale en Europese politieke besluitvorming.

Naast haar lobby-activiteiten biedt MKB-Nederland informatie gericht op ondernemers en organiseert het informatie- en netwerkbijeenkomsten. MKB-Nederland is op nationaal niveau met drie zetels vertegenwoordigd in de Sociaal-Economische Raad en op Europees niveau met één zetel in het Economisch en Sociaal Comité.

2.

Meer over...

Terug naar boven