r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Voorportaal Parlementaire Monitor, landingspagina

Delen

Inhoud

1.

Wat is de Parlementaire Monitor?

Deze Monitor geeft u toegang tot het gehele parlementaire besluitvormings­proces. Van consultatie tot implementatie: de Monitor stelt u in staat om alles op de voet te volgen.

2.

Parlementaire besluitvorming

De Parlementaire Monitor geeft duidelijk aan in welke fase de besluitvorming verkeert. Kunt u nog invloed uitoefenen of is het nog slechts een kwestie van afhameren in de Eerste Kamer? Ook wordt aangegeven wie de belangrijkste stakeholders zijn en hoe u deze kunt bereiken. Zo kunt u tijdig en doeltreffend inspelen op nieuwe wet- en regelgeving.

Door informatie te bundelen in dossiers geeft de Parlementaire Monitor direct antwoord op de belangrijkste vragen. Deze hoeft u niet uit een groot aantal losse documenten bij elkaar te lezen. Wilt u meer weten over welke informatie de Parlementaire Monitor u kan verstrekken? Neem dan contact met ons op.

3.

De actuele stand van zaken in één oogopslag

Een aantal voordelen van de Parlementaire Monitor op een rij:

Altijd en overal op de hoogte van het parlementaire besluitvormingsproces

Ontdek of u nog invloed kunt uitoefenen op een wet

Bekijk wat er staat te gebeuren

Op veel van uw vragen kan de Parlemantaire Monitor realtime antwoord geven en u ook direct een compleet beeld geven van de besluitvorming: u ziet precies op welk punt een wetsvoorstel staat binnen het parlementaire proces.

 

Delen

Terug naar boven