r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Dag van de Arbeid activiteiten - met PvdA Amsterdam

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 1 mei 2017
locatie divers, zie hieronder Toon locatie
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA)

Op 1 mei staan we stil bij de Dag van de Arbeid, en de Amsterdamse PvdA-verenigingen houden allerlei activiteiten. Sluit aan en doe mee!

Nacht van de Arbeid

In Nieuw-West en stedelijk gaan we in de late avond van 30 april op zoek naar mensen die ’s nachts werken, om de stad veilig & bereikbaar te houden. We bedanken hen voor hun nachtelijke inzet. Meld je aan via Denise Klomp (Nieuw-West, denise.pvda@hotmail.com) of Amel Namane (stedelijk, amel.namane@bestuurpvdaamsterdam.nl).

Mars van de Echte Banen

Samen met Lodewijk Asscher lopen we vanaf 13.00 uur de Mars van de Echte Banen, vanaf het Jonas Daniël Meijerplein naar het Museumplein. Loop je mee? Welkom! Meld je aan bij Amel Namane, amel.namane@bestuurpvdaamsterdam.nl.

Manifestatie FNV

We staan met een kraam op de manifestatie voor Echte Banen van de FNV op het Museumplein. Doe mee, vanaf 14.30 tot 19.00 uur, of help mee in de vroege ochtend bij de opbouw. Fred Cohen is contactpersoon, je bereikt hem via fredcohen@fredcohen.nl. Meer informatie op deze Zuid-pagina of bij de FNV.

Zuid: viering in De Pijp

De PVDA Ouderencommissie van Amsterdam-Zuid organiseert een bijeenkomst met diverse gasten: Lilianne Ploumen (onder voorbehoud), fractievoorzitter Marjolein Moorman en Mirthe Biemans. Mei Li Vos wordt bedankt voor haar inzet. Iedereen welkom, vanaf 14.00 uur in Cinetol aan de Tolstraat 182.

Meer informatie lees je op deze Zuid-pagina.

Nieuw-West

Rozen uitdelen aan bewoners Leo Polakhuis. Aanmelden bij denise.pvda@hotmail.com.

Van 17.00 tot 19.00 uur is er een borrel voor leden en onze jubilarissen in de Stadsboerderij Osdorp.

Jubilaris-uitreiking in Centrum

De afdeling Centrum organiseert een bijeenkomst waar jubilarissen hun speldje ontvangen. Lodewijk Asscher is daarbij aanwezig. Meer info in dit bericht.

West

De afdeling West gaat jubilarissen huldigen en oudere leden thuis bezoeken met een roos. Alle informatie is op te vragen bij Sigal Liberman.

Zuidoost

Samen met de bewoners van ouderenhuizen vieren we de Dag van de Arbeid. Met als sprekers Hedy D’ Ancona en Muriel Dalgliesh. Met liederen van het koor Melange Rood. PvdA leden delen rozen uit. Locatie: De Venser, Berthold Brechtstraat 1. Van 13.30 tot 16.00 uur.


Inhoud

1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie (CDU). De huidige politiek leider is Lilianne Ploumen.

2.

Meer over...

Terug naar boven