r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Bijeenkomst European Youth Plan - Groningen

Groningen, Martini Toren
wikimedia/Ra-smit
datum 28 februari 2017 14:00 - 15:30
plaats Groningen
locatie Alfa-college Kluiverboom Toon locatie
aanwezigen H. (Henk) Nijboer, W.J. (William) Moorlag e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA)

Het gaat beter met de economie en de werkloosheid in Nederland daalt. En toch is de werkloosheid onder jongeren nog steeds hoog. Daar moet iets aan gedaan worden! Met het European Youth Plan investeren we in meer banen, goede opleidingen en betere werkomstandigheden voor jongeren. Het is belangrijk dat jongeren zich bewust zijn van deze problematiek en weten wat de oplossingen zijn. Daarom organiseren we hier met de PES en de Jonge Socialisten een bijeenkomst over op het Alfa-college in Groningen. Kandidaat-kamerleden William Moorlag zijn en Henk Nijboer zijn erbij en de Jonge Westermannen zorgen voor een leuke show.

Maak een vuist tegen jeugdwerkloosheid! #ActForYouth


Inhoud

1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. Politiek leider is sinds 9 december 2016 Lodewijk Asscher, die Diederik Samsom bij de verkiezing van lijsttrekker versloeg. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie (CDU).

De PvdA heeft bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 een verlies geleden van 29 zetels en ging terug van 38 naar 9 zetels. De partij heeft acht zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...

Terug naar boven