r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Lancering FairKiezingswijzer in Nieuwspoort te Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 9 februari 2017 15:45 - 17:30
plaats Den Haag
locatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort Toon locatie
zaal Provinciezaal
aanwezigen J.S. (Joël) Voordewind, E. (Esther) Ouwehand, E.M.A. (Eric) Smaling, M. (Michiel) Servaes e.a.
organisatie Foundation Max van der Stoel (FMS)

Op basis van onze jaarlijkse politieke monitor reikt Fair Politics een prijs uit aan de 'Meest Faire Fractie’ van de kabinetsperiode 2012-2016. Daarnaast heeft Fair Politics de verkiezingsprogramma’s van de zittende politieke partijen in de Tweede Kamer tegen het licht gehouden en beoordeeld op de mate waarin ze rekening houden met de belangen van ontwikkelingslanden.

'Meest Faire Fractie' 2012-2016

De regeringsperiode van het kabinet VVD-PvdA loopt bijna ten einde. Welke fractie heeft zich de afgelopen vier jaar het meest ingezet voor het realiseren van eerlijk beleid voor ontwikkelingslanden? Op basis van onze jaarlijkse politieke monitor reikt Fair Politics een prijs uit aan de 'Meest Faire Fractie’ van de kabinetsperiode 2012-2016. Het belooft een spannende ontknoping te worden!

FairKiezingswijzer

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017 heeft Fair Politics de verkiezingsprogramma’s van de zittende politieke partijen in de Tweede Kamer tegen het licht gehouden en beoordeeld op de mate waarin ze rekening houden met de belangen van ontwikkelingslanden. Welk partijprogramma komt er het beste uit de bus? Dat zie je in de FairKiezingswijzer!

Wil je aanwezig zijn bij dit evenement? Meld je vóór 2 februari aan via deze link


1.

Meer over...

Terug naar boven