r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Praat verder met Jetta Klijnsma over aanpak kinderarmoede, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 3 december 2016 11:30 - 13:00
plaats Utrecht
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA)

Vrijdag 11 november heeft Jetta Klijnsma een convenant getekend met alle gemeenten, Stichting Leergeld, Nationaal Fonds Kinderhulp, Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds en Stichting Jarige Job over hoe we de extra 100 miljoen euro, die de regering op aandringen van de PvdA voor de bestrijding van kinderarmoede heeft vrijgemaakt, met ingang van komend jaar gaan besteden. gesprek. Aanmelden is verplicht, dit kan via onderstaand formulier.

Praat verder met Jetta Klijnsma over aanpak kinderarmoede

  • Naam

    Voornaam Achternaam

  • Telefoon
  • E-mailadres
  • Opmerkingen

Inhoud

1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie (CDU). Politiek leider is sinds 9 december 2016 Lodewijk Asscher, die Diederik Samsom in een interne verkiezing versloeg. Asscher is bij de verkiezingen van 2021 opnieuw lijsttrekker.

De PvdA heeft bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 een verlies geleden van 29 zetels en ging terug van 38 naar negen zetels. De partij heeft acht zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...

Terug naar boven