r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Belastingen: Paradijs of Plaag?, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 21 juni 2016
plaats Utrecht
locatie Parnossos Toon locatie
aanwezigen C.A. (Flip) de Kam, A. (Bram) van Ojik, M. (Mirjam) de Rijk, H. (Herman) Meijer, J.F. (Jesse) Klaver, S.P. (Simon) Otjes, B.A.W. (Bart) Snels, M. (Menno) Hurenkamp, R. (Rens) van Tilburg e.a.
organisatie Bureau de Helling

Op zaterdag 21 mei organiseert Hellingproef in samenwerking met de Jong Wiardi Beckman Stichting, Route 66 en de jongeren van de Teldersstichting het symposium Belastingen: Paradijs of Plaag. Op deze dag zal het gaan over het nut van belastingen, de recentelijk gepubliceerde Panama papers, het verschil tussen belastingontduiking en belastingontwijking en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder en meld je aan via de link onder aan deze pagina.

Tijdens het symsposium, dat onder leiding staat van Menno Hurenkamp, zullen onder andere Flip de Kam (honorair hoogleraar Economie), Mirjam de Rijk (51 Mythes over wat goed zou zijn voor de economie) en Martin ten Cate (ABN AMRO) hun expertise delen met ons.

Het symposium vindt plaats bij Parnossos in Utrecht en duurt van 11:00 tot 17:00 uur. Er zijn twee plenaire sessies en tussendoor is het mogelijk om in een deelsessie van je voorkeur jóuw vragen te stellen aan de aanwezige sprekers. Aanmelden kan hier. Graag tot 21 mei!

Spreker(s):

  • Flip de Kam
  • Mirjam de Rijk
  • Martin ten Cate
  • Arno Wellens
  • Menno Hurenkamp
  • Willem Cornax

Datum:

di 21 jun 2016

Tijd:

11:00

Locatie:

Parnossos, Utrecht

Bekijk op de kaart

Aanmelden:

Herman Meijer, Marloes Daling, Erica Meijers, Mirjam de Rijk, Willem Cornax, Menno Hurenkamp, Socrates Schouten, Bureau de Helling, Flip de Kam, Arno Wellens


1.

Meer over...

Terug naar boven