r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Start Leergang Public Affairs in perspectief, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 12 maart 2015
plaats Den Haag
locatie Locaties in Den Haag Toon locatie
aanwezigen A. (Arco) Timmermans e.a.
organisatie Universiteit Leiden (LEI)

In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers bespreekt u de laatste ontwikkelingen in het vak en leert u van elkaar middels intervisie. U gaat in gesprek met interessante sprekers op het gebied van public affairs en het openbaar bestuur. U scherpt uw onderhandelingsvaardigheden aan en u ontwikkelt uw omgevingsmanagement.

De leergang bestaat uit 2 modules van elk 2 dagen en een terugkomdag.

Module 1:

•Public Affairs’ wordt behandeld in relatie tot het thema leiderschap. Daarnaast kijken we met bijzonder hoogleraar Arco Timmermans naar de academische inkadering van het vak.

•Onderhandelen & beïnvloeden behoren tot de standaard competenties van succesvolle PA-professionals. Deze dag gaan we hiermee aan de slag. U scherpt uw onderhandelingsvaardigheden aan en vergroot uw strategisch onderhandelinzicht.

Module 2:

•U gaat in twee afzonderlijke sessies in gesprek met een gastspreker die ruime ervaring heeft op een strategisch interessante positie in het openbaar bestuur.

•Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan strategisch omgevingsmanagement en het structureren van uw aanpak van complexe omgevingsvraagstukken.

Terugkomdag:

•Het leren van elkaar staat op deze dag centraal. Middels een professioneel geleide intervisie gaat u aan de slag met eigen casuistiek

•De terugkomdag wordt in overleg met deelnemers ontworpen

Lees verder


1.

Meer over...

Terug naar boven