r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij P P M G W Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

LYMEC congres simulatie, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 27 januari 2015 19:30 - 22:30
plaats Den Haag
organisatie Jonge Democraten (JD)

Landelijk Bureau D66, Hoge Nieuwstraat 30, 2514 Den Haag

De Jonge Democraten bedrijven niet alleen politiek tijdens hun eigen congressen of op die van D66, ook op internationaal gebied kruist de JD de spreekwoordelijke degens.

Twee keer per jaar organiseert de Europese koepelorganisatie LYMEC een congres. Zo ook afgelopen jaar in Berlijn waar de JD met een delegatie van maar liefst 10 man werd vertegenwoordigd. Maar hoe gaat het er eigenlijk aan toe op zo een internationaal congres? Betekent liberalisme in Nederland wel het zelfde als in andere landen?

De Jonge Democraten Leiden-Haaglanden organiseren een congressimulatie waar wij jullie een kijkje geven in hoe zo een congres in zijn werking gaat. Hierbij laten we jullie het belang zien van politiek op Europees niveau!

Deze avond zal op 27 Januari plaatsvinden in Den Haag op het Landelijk Bureau

De inloop is vanaf 19:30, en de activiteit begint om 20:00.

See you there!


Delen

Inhoud

1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 6500 leden is JD één van de grootste politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven