r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Masterclass met o.a. Wim Kok en Wouter Bos

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com

Wil jij politiek leren bedrijven van Wim Kok en Wouter Bos? Wil je in gesprek met invloedrijke (oud-) politici? Stuur dan jouw motivatie in voor de Masterclass van de JS!

Meld je dan aan voor de politieke masterclass! In de maanden april, mei en juni gaan 15 Jonge Socialisten op een aantal avonden in gesprek met politici, over hun ideeën, hun politieke carrière en meer. Jij kunt daar bij zijn!

Omdat we verwachten dat er veel aanmeldingen zullen zijn en we graag een gemotiveerde groep hebben, vragen we je een motivatiebrief te schrijven waarin je uitlegt waarom jij graag wil meedoen aan de masterclass. De motivatiebrieven worden beoordeeld door een commissie bestaande uit Inge Kielen, Pim Paulusma en Bart van Bruggen. Voor deelname gelden verder de volgende criteria:

  • Aanwezigheid is vereist bij alle bijeenkomsten, bij zwaarwegende redenen kan er één gemist worden. Bij het missen van meer dan één bijeenkomst wordt 30 euro in rekening gebracht.
  • Bij veel aanmeldingen krijgen leden die maximaal twee jaar JS-lid zijn voorrang.
  • We streven naar een evenwichtige verdeling van mannen en vrouwen onder de deelnemers.

Data van de bijeenkomsten en sprekers:

15 april - Agnes Jongerius

6 mei - Frans Weisglas

13 mei - Annemarie Jorritsma

20 mei - Wouter Bos

27 mei - Wim Kok

17 juni - Ahmed Aboutaleb

Vind je het leuk om mee te doen? Stuur je aanmelding vergezeld van een motivatiebrief voor 24 maart naar Bart van Bruggen !


Delen

Inhoud

1.

Jonge Socialisten in de PvdA (JS)

Deze organisatie is de onafhankelijke politieke jongerenorganisatie van de PvdA. De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) wil jongeren interesseren voor politiek en jongerenparticipatie bevorderen in politieke en maatschappelijke zin. Belangrijke maatschappelijke onderwerpen waar JS zich mee bezighoudt zijn: goed en toegankelijk onderwijs, sociale zekerheid, werkgelegenheid, duurzame ontwikkeling en milieu.

2.

Meer over...

Delen

Terug naar boven