r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Filmvertoning 'De Haas in de Marathon' in Haarlem

Grote of Sint-Bavokerk in Haarlem
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 14 maart 2013 19:30 - 21:30
plaats Haarlem
aanwezigen E. (Esther) Ouwehand e.a.
organisatie Partij voor de Dieren (PvdD)

Donderdag 14 maart wordt de film 'De Haas in de Marathon' vertoond in De Lichtfabriek in Haarlem (www.lichtfabriek.nl). Tweede Kamerlid Esther Ouwehand zal aanwezig zijn om de film te introduceren. De documentaire blikt terug op de eerste tien jaar van de Partij voor de Dieren en zoomt in op de unieke manier waarop zij politiek bedrijft in Nederland. Entree is gratis voor leden van de Partij voor de Dieren; niet-leden betalen 5 euro maar ontvangen dit bedrag retour als zij ter plekke lid worden. Komt u ook? U kunt zich aanmelden voor de filmavond via de online ticketshop (klik hieronder op 'Meer informatie') of via het mailadres van de werkgroep Amsterdam: amsterdam@partijvoordedieren.nl.

Meer informatie


Inhoud

1.

Partij voor de Dieren (PvdD)

De Partij voor de Dieren (PvdD) beschouwt dieren als de allerzwaksten in de samenleving en wil dierenwelzijn terugbrengen op de politieke agenda. Politiek leider van de Partij voor de Dieren is Esther Ouwehand. De partij werd opgericht in 2002.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 haalde de PvdD vijf zetels, een winst van drie zetels ten opzichte van de verkiezingen in 2012, 2010 en 2006. In 2019 splitste een lid zich af. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...

Terug naar boven