r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Bijeenkomst over zzp'ers en arbeidsmarkt met Mei Li Vos in Zwolle

Zwolle, Nederland.
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 23 november 2012 20:00
plaats Zwolle
locatie Regiokantoor, Diezerplein 33 Toon locatie
aanwezigen M.L. (Mei Li) Vos e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA)

De afdeling Zwolle organiseert een een bijeenkomst over zzp'ers, kleine ondernemers en de arbeidsmarkt. Tweede-Kamerlid Mei Li Vos is aanwezig om hierover met de aanwezigen in gesprek te gaan.

Mei Li zal haar eigen uitdagende visie geven op de positie van zzp'ers en de arbeidsmarkt. Ook besteden we aandacht aan de passages in het regeerakkoord over zzp'ers en ondernemerschap. Bij zzp'ers zijn hier veel vragen over.

Ook gaat Mei Li in op de invloed van het toenemend aantal ZZP-ers en wat dit betekent voor de arbeidsmarkt en de economie. Er is volop gelegenheid voor de aanwezigen om met elkaar en Mei Li in discussie te gaan.

De PvdA Zwolle nodigt ook zzp'ers of kleine ondernemers (niet-leden) nadrukkelijk uit naar de bijeenkomst te komen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Regiokantoor aan het Diezerplein 33. Afhankelijk van de belangstelling wijken we eventueel uit naar een andere locatie.

Aanmelden

Aanmelden is verplicht. Dat kan bij Edwin Broekman (PvdA Zwolle) via e.broekman@telfort.nl.


Inhoud

1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie (CDU). Politiek leider is sinds 9 december 2016 Lodewijk Asscher, die Diederik Samsom in een interne verkiezing versloeg. Asscher is bij de verkiezingen van 2021 opnieuw lijsttrekker.

De PvdA heeft bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 een verlies geleden van 29 zetels en ging terug van 38 naar negen zetels. De partij heeft acht zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...

Terug naar boven