r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Utrecht: Political Perspectives I met Stef Blok

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 2 april 2012 20:00
plaats Utrecht
locatie Cafe Lofen, Domplein 17 te Toon locatie
aanwezigen S.A. (Stef) Blok, A. (Anouchka) van Miltenburg e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Political Perspectives I met Anouchka van Miltenburg: Vice-fractievoozitter in de Tweede Kamer voor de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie - 2 april 2012

 

Door de pittige onderhandelingen met PVV en CDA zal de fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer, Stef Blok, zich op maandag 2 april niet kunnen verantwoorden bij de JOVD Utrecht en omstreken. Wij moeten dus nog even wachten op het resultaat van de onderhandelingen. Heeft de VVD eindelijk liberaal beleid winnen weten te slepen of heeft zij opnieuw concessies moeten doen voor behoud van de coalitie?

Op deze avond hebben wij Anouchka van Miltenburg, Vice-fractievoorzitter van de VVD in de Tweede Kamer, bereid gekregen om onze afdeling een bezoek te brengen. Anouchka zal om 20.30 uur in Café Lofen zijn en ook haar kunt u het vuur aan de schenen leggen. Anouchka heeft in haar portefeuille onder andere de medisch-ethische kwesties als Abortus, Euthanasie en Orgaandonatie, maar ook Mediabeleid, denk hierbij aan de Publieke Omroep. Tot maandag!

Waar: Cafe Lofen, Domplein 17 te Utrecht

Wanneer: Maandag 2 april, 20.00 uur


Inhoud

1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...

Terug naar boven