r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Politieke Junkies & Greg Shapiro: een overdosis Binnenhof en De Verkiezingen in de U.S.A., Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 27 januari 2013 20:00
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
aanwezigen M.J. (Job) Cohen, M.L. (Mei Li) Vos, J.J. (Jasper) van Dijk e.a.
organisatie De Balie

De Balie maakt zich op voor een nieuwe serie afleveringen van Politieke Junkies met Pieter Hilhorst en Martijn de Greve. Deze zullen de komende maanden o.a. in het teken staan van de Amerikaanse verkiezingen.

Greg Shapiro (o.a. Boom Chicago) zal het voorprogramma van Politieke Junkies verzorgen. Tijdens the ‘Monthly Show’ zal de stand-up comedian zijn licht laten schijnen op alles wat gebeurt in en rondom de presidentsverkiezingen.

Politieke Junkies is onze maandelijkse wedstrijd politiek commentaar geven, waarin op originele wijze politiek wordt ontspind.

Onder leiding van Pieter Hilhorst en Martijn de Greve plaatsen drie kandidaten actuele ontwikkelingen in een historische context, bieden zij een inkijk achter de schermen, en voorspellen ze de afloop. Een must voor iedere parlementariër!

Deze aflevering:

De Republikeinen kiezen Mitt Romney of...toch niet?, Frankrijk kiest de opvolger van Sarkozy. Het CDA kiest een nieuwe koers, en een nieuwe leider, en Job Cohen gaat dit jaar vol in de aanval op de PVV.

Gasten: Hugo Logtenberg (Parool), Roelf Jan Duin (Novum) en Mei Li Vos (Politicoloog, schrijfster)

Jury: Jasper van Dijk (SP, Tweede Kamer)

Politieke Junkies is ontwikkeld door Jelmer Uitentuis.

Produktie: Afran Groenewoud.

Volg de Politieke Junkies op Facebook


Inhoud

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...

Terug naar boven