r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Bijeenkomst VVD Son en Breugel met Anouchka van Miltenburg, Best

Landschap in Best
datum 23 november 2011
plaats Best
locatie Brasserie 't Boshuys Sonseweg 39 5681 BH Toon locatie
aanwezigen A. (Anouchka) van Miltenburg e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De VVD afdeling Son en Breugel nodigt, volgens een lange traditie, ieder jaar in de maand november een belangrijke VVD-er/ster uit om de leden van de afdelingen Son en Breugel, Nuenen, Best, St. Oedenrode en Oirschot toe te spreken en zijn/haar wetenswaardigheden over de VVD, plannen en strategie uit te leggen. Dit zijn druk bezochte avonden waarin een goede en leuke sfeer is om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen.

VVD leden en belangstellenden uit de genoemde afdelingen en natuurlijk ook uit alle andere afdelingen in Brabant zijn van harte welkom.

De spreker voor dit jaar is Tweede Kamelid Anouchka van Miltenburg. Anouchka is woordvoerder Media en Medische Ethiek en tevens vice-fractievoorzitter.

Voor meer informatie zie: Lezing Anouchka van Miltenburg


Inhoud

1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 21 maart 2021 34 zetels, één meer dan bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. De VVD is daarmee met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer heeft de VVD momenteel 12 zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement.

2.

Meer over...

Terug naar boven