r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Rita Verdonk op campagnetour in Zuid-Limburg, Maastricht

Maastricht
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 31 januari 2010
plaats Maastricht
aanwezigen M.C.F. (Rita) Verdonk e.a.
organisatie Trots op Nederland

In navolging van het vanwege de zware sneeuwval afgezegde bezoek op 9 januari j.l., komt Rita Verdonk op zondag 31 januari op campagnetour naar Zuid-Limburg.

Bij haar bezoek aan Heerlen wordt onder meer stilgestaan bij de recente aangekondigde bezuinigingen bij de politie Limburg-Zuid alsook de laatste stand van zaken omtrent 'Vogelaarwijk'  Meezenbroek. Daarnaast gaat Verdonk in gesprek met TONL Heerlen kandidaat-raadslid Talal Treifi die momenteel als 'nieuwe Nederlander' de inburgeringscursus volgt bij het Arcus College.

In Landgraaf zal als aftrap van de lokale campagne haar het verkiezingsprogramma worden overhandigd en zal zij o.a. een van de bedrijven in het recreatiegebied Gravenrode bezoeken.

Verder zal zij de volgende gemeentes bezoeken:

  • Brunssum
  • Nuth
  • Sittard-Geleen
  • Maastricht

Voor meer informatie: kieskring19@trotsopnederland.com


Inhoud

1.

Trots op Nederland

 Trotst op NL

Trots op Nederland (TROTS) is een politieke beweging die ontstond rond oud-Tweede Kamerlid en oud-VVD-minister Rita Verdonk. De beweging werd op 3 april 2008 formeel gelanceerd. Bij de verkiezingen van 9 juni 2010 behaalde TROTS geen zetel. Rita Verdonk maakte op 21 oktober haar vertrek uit de politiek bekend.

De beweging vindt zelf dat zij niet is in te delen volgens de traditionele politieke links-rechts indeling. Op grond van veel standpunten is een typering van de beweging als rechts-populistisch echter verdedigbaar, al was Trots wel voorstander van vormen van directe democratie.

2.

Meer over...

Terug naar boven