r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Jaarcongres VVD-Bestuurdersvereniging 6 en 7 november, Lunteren

Lunteren, Kerk
datum 6 november 2009 14:30
plaats Lunteren, Indonesië
locatie Lunteren Toon locatie
aanwezigen S.A. (Stef) Blok, F.H.H. (Frans) Weekers, H.G.J. (Henk) Kamp, I.W. (Ivo) Opstelten, M. (Mark) Rutte, Ch.B. (Charlie) Aptroot, A. (Anouchka) van Miltenburg, J.H.C. (Jan) van Zanen, M.G.J. (Mark) Harbers, E.H. (Ewald) van Vliet, P.J.J. (Paul) Verhoeven, A.A.M. (Arno) Brok e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november a.s. vindt het Jaarcongres van de VVD-Bestuurdersvereniging plaats in congreshotel De Werelt te Lunteren.

Op vrijdagmiddag komen de diverse deelgezelschappen bijeen, zoals het burgemeestersgezelschap P J Oud, het wethoudersplatform Schepenbank, fractievoorzittersplatform, ir Lelykring, gedeputeerdenoverleg en fratcievoorzitters Staten.

Vanzelfsprekend staat het vrijdagavondprogramma geheel in het teken van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Op zaterdag kunnen alle kandidaat-raadsleden, dus ook diegenen die nog geen lid zijn van de VVD-Bestuurdersvereniging, deelnemen aan diverse interessante workshops op het gebied van de gemeenteraadsverkiezingen, zoals onder meer mediatraining, best practices en campagnevoeren.

De congresbescheiden worden gepubliceerd in nummer 6 van Provincie & Gemeente, verschijningsdatum 2 oktober 2009.

Aanmelden kan hier (www.vvd.nl/lunteren2009) binnenkort. Houdt u hiervoor Thorbeckeweb in de gaten!


Inhoud

1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 31 mei 2006 Mark Rutte. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 21 maart 2021 34 zetels, één meer dan bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. De VVD is daarmee met afstand de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer heeft de VVD momenteel 12 zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement.

2.

Meer over...

Terug naar boven