r google-plus facebook twitter linkedin2 nujij M Monitor Nieuwsbrief pdclogo man met tas twitter boek

Politiek Café met Jeroen Dijsselbloem

Kalender
datum 19 mei 2008 20:15
plaats Eindhoven
aanwezigen J.R.V.A. (Jeroen) Dijsselbloem, W.J. (Wim) Deetman, F. (Fred) Teeven, A.M. (Agnes) Jongerius, S. (Sander) Dekker e.a.
organisatie Forum voor Democratische ontwikkeling (FDO)

Wij nodigen u uit om op maandag 19 mei rond 20.15 uur te luisteren naar de inleiding van het Tweede Kamerlid Jeroen Dijsselbloem in het Politiek Café, Haagsche Kluis, Plein 20 in Den Haag. Vervolgens kunt u in discussie gaan met de spreker, die de laatste tijd zeer veel in het nieuws is geweest.

Jeroen Dijsselbloem (1966, Eindhoven) studeerde aan de Landbouwuniversiteit Wageningen agrarische economie, bedrijfseconomie aan het University College Cork in Ierland en milieurecht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was onder meer medewerker van de PvdA-Eurodelegatie bij het Europees Parlement in Brussel, beleidsmedewerker ruimtelijk beleid bij de Tweede Kamerfractie van zijn partij en politiek-bestuurlijk medewerker van minister van Aartsen en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Van 1994 tot 1997 was Dijsselbloem PvdA-gemeenteraadslid in Wageningen. Van 1998 tot 2000 was hij plaatsvervangend hoofd Stafbureau Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, tevens politiek assistent van staatssecretaris Faber. Sinds 2000 is hij voor de PvdA vrijwel onafgebroken lid van de Tweede Kamer.

meer informatie: www.politiekcafe.eu


1.

Meer over...

Terug naar boven